Bon Appetit Your Majesty Ep 8 Watch Hindi dubbed

चित्र
 You can watch “Bon Appétit, Your Majesty” — Episode 8 legally on Netflix, and Netflix offers Hindi audio for the series in many regions (including India). The episode is confirmed to be released on Netflix India at 5:40 PM IST on September 14, 2025. Watch now  एपिसोड की शुरुआत दरबार में होती है जहाँ सम्राट और उनके सलाहकार अगले भोज (royal banquet) की तैयारी कर रहे होते हैं। इस भोज का उद्देश्य राजकीय मेहमानों को प्रभावित करना और अपनी शक्ति का प्रदर्शन करना है। 🔹 मुख्य कहानी शाही रसोइया (Royal Chef) को यह ज़िम्मेदारी मिलती है कि वह भोज को विशेष बनाए। रसोइया नई-नई डिश बनाने की कोशिश करता है, लेकिन दरबारियों की अलग-अलग मांगें और दबाव उसकी मुश्किलें बढ़ा देते हैं। इसी बीच महल की राजनीति और राजसी षड्यंत्र भी सामने आते हैं। कुछ दरबारी चाहते हैं कि भोज असफल हो जाए ताकि सम्राट की छवि खराब हो। 🔹 संघर्ष भोज की तैयारी के समय कई बाधाएँ आती हैं — सामग्री की कमी, रसोई में गड़बड़ी और विरोधियों की चालें। लेकिन रसोइया और उसके साथी मेहनत करके हर समस्या का समाधान निकालते हैं। 🔹 क्लाइमैक्स भोज ...

Direct and indirect speech

Direct and indirect speech

EXAMPLES:

1) Mahan said , " I am very happy "

Ans : Mahan said that he was  very happy.

2) Ram said t , " I am ill "

Ans : Ram said that he was ill.

3) I said to him ," you are my best friend "

Ans : I told him that he was my best friend .

4) She says, " I shall go "

Ans : She says that she will go.

5) Mather Earth says," I am very sad "

Ans : Mather Earth says that she is very sad.

6) He will say," I am writing a letter "

Ans : He will say that he writing a letter.

7) Mahan says," I am very intelligent"

Ans : Mahan says that he is very intelligent.

8) The teacher said," the Earth moves around the Sun "

Ans : The teacher said that the Earth moves around Sun. 



Direct and indirect speech
Direct and indirect speech

 


 

टिप्पणियाँ

इस ब्लॉग से लोकप्रिय पोस्ट

How To Watch Miraculous Ladybug Season 6

Bon Appetit Your Majesty Ep 8 Watch Hindi dubbed

pokémon journeys all episode in Hindi