Bon Appetit Your Majesty Ep 8 Watch Hindi dubbed

चित्र
 You can watch “Bon Appétit, Your Majesty” — Episode 8 legally on Netflix, and Netflix offers Hindi audio for the series in many regions (including India). The episode is confirmed to be released on Netflix India at 5:40 PM IST on September 14, 2025. Watch now  एपिसोड की शुरुआत दरबार में होती है जहाँ सम्राट और उनके सलाहकार अगले भोज (royal banquet) की तैयारी कर रहे होते हैं। इस भोज का उद्देश्य राजकीय मेहमानों को प्रभावित करना और अपनी शक्ति का प्रदर्शन करना है। 🔹 मुख्य कहानी शाही रसोइया (Royal Chef) को यह ज़िम्मेदारी मिलती है कि वह भोज को विशेष बनाए। रसोइया नई-नई डिश बनाने की कोशिश करता है, लेकिन दरबारियों की अलग-अलग मांगें और दबाव उसकी मुश्किलें बढ़ा देते हैं। इसी बीच महल की राजनीति और राजसी षड्यंत्र भी सामने आते हैं। कुछ दरबारी चाहते हैं कि भोज असफल हो जाए ताकि सम्राट की छवि खराब हो। 🔹 संघर्ष भोज की तैयारी के समय कई बाधाएँ आती हैं — सामग्री की कमी, रसोई में गड़बड़ी और विरोधियों की चालें। लेकिन रसोइया और उसके साथी मेहनत करके हर समस्या का समाधान निकालते हैं। 🔹 क्लाइमैक्स भोज ...

Not only-----but also example

 Not only-----but also

EXAMPLE:

1) He is rich and powerful.

Ans : He is not only rich but also powerful.

2) She is beautiful and intelligent.

Ans : She is not only beautiful but also intelligent.

3) The weather was mild and sunny.

Ans : The weather was not only  mild but also sunny.

4) She was singing and dancing.

Ans :  She was not only singing but also dancing.

5) He was rewarded by the police and the jeweler.

Ans : He was not only rewarded by the police  but also the jeweler.

6) The people praised their prince and celebrated his great deeds.

Ans : The people not only  praised their prince but also  celebrated his great deeds.

7) He caught and shuffled his feet.

Ans : He not only caught but also shuffled his feet.

8) He was grieved and surprised.

Ans : He was not only grieved but also surprised.

टिप्पणियाँ

इस ब्लॉग से लोकप्रिय पोस्ट

How To Watch Miraculous Ladybug Season 6

Bon Appetit Your Majesty Ep 8 Watch Hindi dubbed

pokémon journeys all episode in Hindi